METZ De Club van Iedereen
vr 09 jul 2021 | 23:00 - 04:00

METZ De Club van Iedereen

METZ pakt door!

Hét moment om elkaar weer te zien, te omhelzen, te knuffelen, te ontmoeten en samen te dansen is door iedereen grandioos ontvangen. De pre-registratie voor de eerste editie was al legendarisch, maar de kaartverkoop ging door het dak. Een uitverkochte editie van Metz ‘De Club van Iedereen’…..Waarom dan niet nog een keer? Precies… Dus dat gaan we ook doen. Vrijdag 9 juli een tweede editie van “De Club van Iedereen” in MUNCH, Rotterdam!

LINE UP

Dit is dé exclusieve en echte clubavond met het echte METZ gevoel. De beste dj’s, de fijnste muziek en natuurlijk weer de beleving zoals jullie dat willen en bij ons gewend zijn. Met de leukste mensen om je heen en een lekkere avond uit gaan we het verdomd goed aanpakken zoals jullie van ons gewend zijn. Wij kiezen deze avond voor kwaliteit en kwantiteit.

En als je het over kwaliteit hebt kom je al snel uit bij deze twee house helden! Niemand minder dan Erick E & Roog komen op vrijdag 9 juli een set doen. En geloof ons, zij hebben Metz net zoveel gemist als wij hun. Dat belooft een hete avond te worden. Ook vaste waarde Chris Rox mag niet ontbreken en zal ervoor zorgen dat de avond perfect wordt opgewarmd.

MUNCH

In de agenda bij velen: vrijdag 9 juli in de dikste hotspot van Rotterdam: MUNCH. Dus mega goed geluid, licht show, vibes, you name it… dit zijn de ingrediënten die alvast aanwezig zijn en natuurlijk doen wij er nog een schepje bovenop, zoals altijd.

Toegangskaarten kosten 15,- euro per persoon en dan ben jij officieel lid van onze unieke club. Leuk! Je kunt ze online bestellen via www.metzevents.nl en www.munchrotterdam.nl – vanwege de te verwachten drukte raden wij iedereen aan om zsm zijn/haar tickets online aan te schaffen. Mochten er nog kaarten aan de deur verkrijgbaar zijn, waar we niet vanuit gaan, dan moet je wel om 23.00 uur stipt voor de deur staan

Tot op vrijdag 9 juli! Deuren open om 23.00 uur en we gaan door tot 04.00 uur.

Testen voor toegang

Op dit moment is voor alle evenementen in Nederland een coronatoegangsbewijs verplicht voor toegang.

Via de CoronaCheck-app zijn onderstaande bewijzen geldig:
✰ Vaccinatiebewijs
✰ Herstelbewijs
✰ Negatieve test uitslag

Bij een negatieve test uitslag:

  • Uitslag mag uiterlijk 40 uur oud zijn
  • Maak een afspraak via www.testenvoortoegang.org
  • Inplannen kan vanaf 14 dagen voor het evenement
  • Kies bij ‘selecteer activiteit’ voor ‘Evenement / Festival’
  • Zet code van de negatieve testuitslag om in een QR Code via de CoronaCheck-app
  • Scan de QR code bij de ingang

Meer informatie vind je op www.coronacheck.nl of www.testenvoortoegang.org