METZ "IS THE RHYTHM"
vr 05 nov 2021 | 19:00 - 23:59

METZ “IS THE RHYTHM”

Ha METZ’ers,

METZ “IS THE RHYTHM”‘ is geboren en getogen vanuit een warm gevoel wat we hebben overgehouden aan de zomer van vorig jaar. Een club avond op de vrijdag in MUNCH Rotterdam.

Iedere vrijdag was METZ een gezonde dosis positiviteit, saamhorigheid en dit alles in de juiste setting en intimiteit. Toen met ‘slechts’ 100 bezoekers, nu kunnen we ivm kleine restricties toch 500 Metzers verwelkomen. Tof!

Dit wordt hét exclusieve en dé echte clubavond dat het echte METZ gevoel terug gaat brengen met de beste dj’s, de fijnste muziek en natuurlijk weer de beleving zoals jullie dat willen en bij ons gewend zijn. Een gezellige avond uit ver weg? Nee, het is dichterbij dan ooit en we gaan het ook gewoon doen, met de leukste mensen om je heen en een lekkere avond uit, we snakken er naar en we gaan het ook verdomd goed aanpakken zoals jullie van ons gewend zijn. Wij kiezen deze avond voor kwaliteit en kwantiteit. Maximaal 3 dj’s van hoog niveau voor de juiste METZ sound, langere sets voor een compleet ‘verhaal’.

💰 Vrijdag 05 november
⏰ 19:00 – 00:00
🎶 House music all night long
🏠 MUNCH Rotterdam
📍 Maasboulevard 300
🔞 Dames 18+ // Heren 20+ (ID VERPLICHT)
🎟 Tickets: munchrotterdam.nl