Munch Rotterdam

MUNCH is in town!

Rotterdam is toe aan een nieuwe club. Het club gevoel waar je iedere vrijdag en zaterdag zonder poespas kunt uitgaan. Met dat gevoel gaan wij iedere avond naar bed en daar staan we mee op. Onder de noemer ‘het nieuwe uitgaan in Rotterdam’ voor een niet te vergeten avond uit, zoals uitgaan ook bedoeld is, inclusief danspassen uiteraard. 2 prachtige ruimtes voor een dosis plezier, meeten, dansen, drinken, flirten, sjansen, openingszinnen die er toe doen: you name it! We hebben zelfs een ‘arcade room’ en wat je daar kunt aantreffen zul je zelf maar moeten ondervinden, iets met ‘games’ en plezier; wij zijn er in ieder geval erg ’speels’ over!

Wij zijn er voor jou en jij bent er voor ons, kwaliteit staat voorop, dus muzikaal kun je het fijnste verwachten, we laten ons niet graag in een hoekje plaatsen, want dat is zó 2016… MUNCH is er voor iedereen, dus ook voor jou!

Op zaterdag een brede verzameling van alles wat te hip en hot is of voor wat daarbij wil horen en op de vrijdag steken we iets breder in: alle guilty pleasures of concepten. Kortom: we gaan het je heel lastig maken om niet te komen, zin in?!

Check voor de ontwikkelingen en agenda onze socials …instagram …facebook

See you at MUNCH!