Berlin
vr 14 feb 2020 | 22:10 - 04:00

Berlin

De dag van de liefde, de avond van de romantiek. De ideale tijd en plaats om een nieuwe avond te introduceren op Valentijnsdag : BERLIN!

De nieuwste hotspot van Rotterdam en ‘the greatest place on earth’ MUNCH zal op vrijdag avond 14 februari vanaf 22.10 uur (echt waar) haar deuren openen voor een nieuwe avond in het teken van de lekkerste house en tech-house geïnspireerd door de ruige maar ‘oh zo sexy’ stad Berlijn.

Om maar meteen met de vibe in huis te vallen hebben we voor deze editie dé opperbaas en befaamde koning van het Rotterdamse achter de knoppen staan: Benny Rodrigues! Vergezeld met aan zijn zijde zijn de bazen Boris Ross, Baggi en Jasper Clash en gevarieerd arsenaal. Een stomende club waar je je thuis voelt, een geluidssysteem waar ze zelfs in Berlijn (!) jaloers op kunnen zijn en natuurlijk de sexy sound van house -en techhouse in het gareel.

Kaarten om bij ons te komen dansen kosten 10,- euro in de voorverkoop. Aan de deur zal de schade 15 euro zijn. Je kunt ze dus het beste vooraf, online bestellen via www.munchrotterdam.nl