Broodroosterfeest
vr 13 dec 2019 | 21:00 - 03:00

Broodroosterfeest

Lieve Broodrooster vrienden en vriendinnen,

We zoeken het in december iets warmer, knusser en intiemer bij elkaar. Nieuw in onze kast vol met smaken: de club editie! Op vrijdag 13 december, nèt na de verplichtingen van ”t heerlijk avondje’ en vlak voor het eetfestijn tijdens de Kerst, komen we dit jaar nog een keer bij elkaar in de nieuwste club die Rotterdam rijk is: MUNCH!

MUNCH
Rotterdam was toe aan iets nieuws, een nieuwe club voor het ‘ekte’ gevoel en deze is er gekomen. Uitgaan zonder poespas. Daar houden we bij Broodrooster wel van. Tijd om wat stof op te doen waaien in onze prachtige Havenstad. Wij stappen graag met MUNCH mee in de reis die ze gaan maken. Tijd om het geluidssysteem eens goed te testen samen met onze vrienden & vriendinnen aan de Maasboulevard!

De club editie!
Groter is niet altijd beter of per se leuker. Zoals gezegd gaan we deze avond voor het intieme club gevoel. Ons kent ons en ruimte voor nieuwe vrienden & vriendinnen die nieuwsgierig zijn geworden naar ons. Om het intieme gevoel ook écht te waarborgen, kunnen we maar een gelimiteerd en beperkt aantal tickets verkopen. Op is op en vol is vol, geen uitzondering!

Tickets 
Vanaf aankomende dinsdag 29 oktober om 10:00 uur stipt in de ochtend, de eerste en beperkte ‘club tickets’ voor maar 19,50 euro.

Zoals altijd is onze slogan ‘come as you are’. Ook voor de club editie! Zien jullie dan, leuk!

Broodroosterfeest – de club editie!
Vrijdag 13 december 2019
MUNCH ROTTERDAM
Maasboulevard 300
21.00 – 03.00 uur
Tickets via www.broodroosterfeest.nl