METZ "De Club Van 100"
vr 03 jul 2020 | 22:00 - 02:00

METZ “De Club Van 100”

Ha METZ’ers,

Het heeft eventjes geduurd, we weten allemaal waarom, maar het moment is nu toch écht aangebroken om weer herinneringen met elkaar te gaan maken voor het leven… Vrijdag 3 juli kan in de agenda: met heel veel trots lanceren wij een nieuw concept, namelijk “De Club van 100”.

Dit wordt hét exclusieve en intieme clubje dat met jou en 99 anderen het echte METZ gevoel terug gaat brengen met de beste dj’s, de fijnste muziek en natuurlijk weer de beleving zoals jullie dat willen en bij ons gewend zijn. Een gezellige avond uit ver weg? Nee, het is dichterbij dan ooit en we gaan het ook gewoon doen, met de leukste mensen om je heen en een lekkere avond uit, we snakken er naar en we gaan het ook verdomd goed aanpakken zoals jullie van ons gewend zijn!

MUNCH
We hebben de vrijdag weten te claimen in de dikste hotspot van Rotterdam: MUNCH. Dus dik geluid, licht show, vibe, you name it… dit zijn de ingrediënten die alvast aanwezig zijn en natuurlijk doen wij er nog een schepje bovenop, maar dit blijft nog een verrassing.
De club is ingericht om 100 mensen te ontvangen en om de juiste afstanden te bewaren.

Toegangskaarten tot “De Club van 100″ worden per tweetal aangeboden, deze kosten 40 euro (ex fee) dus voor 20 euro (ex fee) per persoon ben jij officieel lid van onze unieke club. Leuk!

DE LAATSTE TICKETS
Omdat er zóveel vraag is naar ons evenement in MUNCH en omdat jullie natuurlijk zitten te trappelen, hebben we vandaag op locatie gekeken of we extra bezoekers kunnen ontvangen en dit is gelukt! De laatste, extra tickets zijn nu verkrijgbaar via https://bit.ly/metz-3july

Tot op vrijdag 3 juli! Deuren open om 22.00 uur en we gaan door tot 02.00 uur, zodat je de volgende dag gewoon weer lekker fris bent op de zaterdag!