MUNCH NYE
di 31 dec 2019 | 22:00 - 05:00

MUNCH NYE

Hoezo Oud & Nieuw saai met je vrienden in de huiskamer het begin van 2020 erin klappen? Nou, in de ‘room’ van MUNCH gaan alle toeters en bellen af, want New Years Eve is gewoon keihard de vetste avond van het jaar. ‘You only get one shot, do not make a chance to blow’ oftewel MUNCH is de enige manier om 2020 meteen goed te beginnen.

Bovendien is MUNCH ook de enige ekte club in Rotterdam waar je om twaalf uur even naar buiten kunt om Het Nationale Vuurwerk te bewonderen, de show waar ze overal ter wereld jaloers op zijn. En niet zomaar bekijken, nee, je staat bij MUNCH gewoon ‘first row’. Beter kan het niet?!

We gaan super dik deze nacht, van house en eclectisch tot female friendly R&B hits en zwoele meezingers. Alles komt voorbij. Het is Oud & Nieuw toch?! Kortom: FEEST! En qua dresscode? Leuk als je voor deze avond even je best doet inclusief strijkplank of stomerij. NYE is bijzonder dus kleed je daar ook naar, sexy overhemden voor de boys, snelle kapsels en vlotte jurkjes voor de dames!

We beginnen deze avond gebruikelijk en een beetje anders dan de rest, namelijk om 22:00 uur. Proostend het nieuwe jaar in op onze kosten? Iedereen krijgt een glas bubbels om 00:00 uur.

Er zijn twee soorten tickets voor de leukste avond van het jaar, zie hieronder voor alle info. Je kunt ze bestellen op https://www.eventbrite.nl/e/tickets-munch-nye-80213066441

* Early Night ticket (entree tussen 22.00-23.45 uur): € 27,50
* Late Night ticket (entree na 00.10 uur): € 38,50