Super Rich Kids
za 23 nov 2019 | 22:10 - 04:00

Super Rich Kids

SUPER RICH KIDS, de nieuwe clubavond van Rotterdam waar je elke zaterdag bij wil zijn in de gloednieuwe place to be: MUNCH.

De SRK signature sound is een hele frisse ride vol sexy eclectic beats, hits en heel veel plezier. Een huisgemaakte blend van 90’s R&B, HipHop, Disco classics, Pop hits & Future beats brengt je meteen naar een andere niveau.
Soms een beetje dieper, soms een beetje nieuw, maar altijd voor de females!

Elke zaterdag worden de sexy sounds naadloos in elkaar gedraaid door onze superstar dj’s, die elk met heel veel liefde voor jullie zijn gekozen. Een selectie van oude bekenden, huidige helden, grote verrassingen en talenten van de toekomst die allemaal 1 missie hebben: iedereen laten dansen!

Verwacht een bomvolle club met de mooiste ladies, ijskoude drankjes, hotshot dj’s en waan jezelf tot een SUPER RICH KID. Doe een beetje je best met je outfit voor onze firm but fair doorhost, zodat we allemaal een zorgeloze avond vol GOOD VIBES hebben!

Just tell your friends to tell their friends. That’s it.

Dansen tot diep in de nacht dat is zo 2018. De deuren gaan elke zaterdag open om 22:10 en je hebt tot 00:00 lekker gratis entree. Kom op tijd om niks van dit iconische feestje te missen.
Zet jezelf even op ‘AANWEZIG’ bij het Facebook event en like de SUPER RICH KIDS pagina om op de hoogte te blijven van het laatste #SRK nieuws! Houd www.superrichkids.nl in de gaten omtrent onze Community, de SRK Academy, birthdays en de nieuwste foto’s en video’s!

SUPER RICH KIDS – EVERY SATURDAY BY MUNCH!