SUPER RICH KIDS - X-Mas Eve Special
di 24 dec 2019 | 22:10 - 04:00

SUPER RICH KIDS – X-Mas Eve Special

Op 24 december staan de basisingrediënten voor een geslaagde Kerst al klaar: familie, kerstdiner en natuurlijk SUPER RICH KIDS ‘A Christmas Night Out’. Voor de allereerste keer zal de nieuwste hotspot van Rotterdam en the greatest place on earth MUNCH volledig worden omgetoverd zodat jouw Kerst met een klapper kan beginnen.

De SRK signature sound is een hele frisse ride vol sexy eclectic beats, hits en heel veel plezier. Een huisgemaakte blend van 90’s R&B, HipHop, Disco, Classics en pop brengt je meteen naar een heerlijke avond vol good vibes.

JOUW KERST BEGINT BIJ SUPER RICH KIDS!

LINE UP

The Flexican
Childsplay
Ferdows
Manon Jazmin
Larris
MC Iceman

TICKETS

Voor de early birds die nu al weten dat ze tijdens Kerstavond dit jaar een echte SUPER RICH KID zijn, hebben we tickets in de voorverkoop voor maar 15 euro ex fee per stuk. Deze kan je halen via www.munchrotterdam.nl/tickets. We raden je wel aan om een kaartje in de voorverkoop te halen, aan de deur betaal je iets meer namelijk. Een gewaarschuwd mens telt dus voor twee ;), want deze avond gaan we sowieso uitverkopen.

Zet jezelf op ‘AANWEZIG’ bij het Facebook event en like de SUPER RICH KIDS pagina om op de hoogte te blijven van het laatste #SRK nieuws.

? SUPER RICH KIDS WITH NOTHING BUT FAKE FRIENDS.
? A Christmas Night Out theme.
⏰ 22:10 – 04:00
? 90’s R&B, HipHop, Disco, Classics, Pophits.
? MUNCH Rotterdam
? Maasboulevard 300
? Dames 18+ // Heren 21+ (ID VERPLICHT)
? Tickets €15,00 (voorverkoop) | more at the door.

SUPER RICH KIDS – EVERY SATURDAY BY MUNCH!