WONG - Bunnies Gone White
zo 17 apr 2022 | 23:00 - 05:00

WONG – Bunnies Gone White

🐰 WONG – BUNNIES GONE WHITE 🐰
Kom op zondag 17 april Pasen vieren met onze bunnies en Sense Angels! 😏
Op deze avond zullen er mooie konijntjes rondhuppelen en ook zullen onze prachtige Sense Angels rondvliegen om jouw avond compleet te maken πŸ‘ΌπŸ’• Maak je geen zorgen om the day after, want maandag heb je nog een tweede paasdag om bij te komen!
But that’s not all, we zullen dit keer een WHITE dresscode hanteren. Dat betekent dat we jou Γ©n onze bunnies en angels in het wit willen zien. Je mag ook je eigen konijnenoortjes meenemen! πŸ˜‹

‼️ DRESSCODE WARNING ‼️
De dresscode is WHITE. Er wordt verwacht dat je minimaal een WIT BOVENSTUK draagt (shirt/top/trui/bikini). Je hebt nog even om iets leuks te kopen, als je dat nog niet hebt.
Voor de PARTY POOPERS die toch in een andere kleur willen komen, je kan alsnog komen wiebelen met de bunnies. De tickets voor het komen in kleur kosten echter 50 euro. Je krijgt een bandje als bewijs van betaling. Binnen geen bandje, maar wel in kleur? Dan moeten we je helaas verzoeken om weg te gaan. Óók voor de mensen op de gastenlijst, mensen via de fastlane en vip geldt er een toeslag!

🍾 VIP ARRANGEMENT 🍾
Wil jij de avond op een stijlvolle manier doorbrengen? Reserveer dan een viparrangement. App voor meer info naar 06 20 88 64 76

πŸ‘‘ WONG – Bunnies Gone White
πŸ—“ Sunday April 17th
πŸ“ Munch, Rotterdam
‼️ Dresscode: WHITE!
🐰 Bring your own bunny ears
πŸ§šπŸΌβ€β™€οΈ Gorgeous Sense Angels
πŸͺ™ Lockers €2,-
🎟 Doorsale €20,-
🍾 VIP info 06 20 88 64 7